Κάθε μήνα επιλέγουμε νέες διαδρομές να περπατήσουμε. Αν επιθυμείτε να έρθετε μαζί μας για μια ελεύθερη βόλτα στο βουνό, ακολουθήστε μας στα Social media αναζητώντας μας με το αναγνωριστικό «Περπατώντας στην Πάρνηθα»

Στράτος Κανελλής

Ο Στράτος Κανελλής γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Έχει δίπλωμα διασώστη. Ξεκίνησε την πεζοπορία στα 14 μαζί με τον πατέρα του και εκ’ τοτε δεν σταμάτησε ποτέ.

Γιώργος Μουστάκης

Ο Γιώργος Μουστάκης είναι συγγραφέας και εκδότης λογοτεχνικού περιοδικού.  Η φύση, το βουνό και η πεζοπορία είναι η παιδική του συνήθεια που εξελίχθηκε σε λατρεία.

Ευάγγελος Σκροπίδας

Ο Ευάγγελος Σκοπίδας είναι τελειόφοιτος Αγγλικής φιλολογίας, έφεδρος αξιωματικός του Ελληνικού στρατού και περήφανος πατέρας.


Η ομάδα του Parnitha.org καταγράφει και δημοσιεύει διαδρομές με στόχο την γνωστοποίησή τους στο ευρύ κοινό, βοηθά με βάση την δική της εμπειρία τους πεζοπόρους και προσπαθεί να συμβάλει με οποιονδήποτε τρόπο περνά από το χέρι της στην διατήρηση και την αξιοποίηση του εθνικού δρυμού της Πάρνηθας. Το έργο της είναι καθαρά εθελοντικό και βασισμένο στην αγάπη της για την φύση και το βουνό. Ενισχύοντας την προσπάθειά μας, μάς βοηθάτε να παρέχουμε ακόμη ποιοτικότερο υλικό όπως και να επεκτείνουμε τις δράσεις μας.